Diagnose

For å kunne gi deg målrettet og riktig behandling må kiropraktoren forstå årsaken til dine smerter, i hvilken vev de er (i ledd eller muskler, bindevev , nervesystem eller organene).

Det er derfor vi bruker god tid på ditt førstegangsbesøk. Kiropraktorer har en like lang og omfattende grunddiagnostisk utdanning som legene. Få er klar over det.

På Universitetet i Odense i DK undervises lege- og kiropraktorpasienter nøyaktig likt de første 3 år av studiet sitt, ja, kiropraktorstudentene har faktisk flere undervisningstimer pga undervisningen i biomekanikk.

80% av informasjonen vi trenger for å kunne forstå akkurat DITT problem får vi fra samtalen med deg. Resten kommer fra en grundig og helhetlig undersøkelse og evtl røntgen/MR/CT og andre utredninger, som vi kan henvise til.

Kommer du for eksempel med langvarige smerter i korsryggen til oss, så spør vi om og evtl undersøker føttene /knærne/hoftene dine. Kanskje er en gammel skade i bena dine årsak til at du belaster ryggmuskulaturen din feil ?

Kiropraktorer er spesialutdannet til denne diagnostiske rollen og en grundig førstegangskonsultasjon kan spare deg for behandlingstimer senere.

Bestill time

 

Følg oss på Facebook