Ut i bevegelse - opplæring i selvtrening

Vi på Kiropraktorklinikken – bevegelse i sentrum er stolte av å kunne presentere vårt helt nye treningstilbud!

Flere pasienter har uttrykt at de savner/ønsker et gruppetreningstilbud med fokus på opptrening av deres problem. Dette har vi tatt til oss og vi lanserer derfor vårt nye treningstilbud: Ut i bevegelse – opplæring i selvtrening.

Vi har tidligere mest fokusert på en-til-en trening, men flere ønsker trening i mindre grupper med individuelt tilpasset program. Vi har derfor laget 3 forskjellige grupper med fokus på nakke/skulder, hofte/knær, korsrygg/bekken. Som for eksempel: "kontornakke", tidligere skulderskader, kroniske skuldersmerter, tidligere meniskskade, leddbåndskade i kne, slitasje i korsrygg, isjias, smerte etter graviditet.

 

Treningsbilde

 Vi har delt opp gruppene i: 

  •  korsrygg og bekken
  •  nakke og skuldre
  •  hofte og knær

Mange jobber innendørs og siden folk i Fjellregionen er glade i å gå på tur og være ute har vi tilpasset programmene så de også kan gjøres utendørs. Derfor kommer vi til å flytte treningen fra innendørs sal til utendørs i sommerhalvåret.

Ut fra vår erfaring mener vi at 6 runder med veiledende trening er nok til at man kan fortsette å gjøre øvelsene på egenhånd uten tilsyn og med lite utstyr.

Vi kommer også til å tilby oppfølgingsgruppe for de som ønsker det.

 

Under treningstider finner du dato for oppstart av nye grupper.

 

Dette er et tilbud vi vil at alle skal kunne være med på og har derfor åpnet for at også de som ikke er pasienter hos oss kan melde seg på. 

For mer informasjon og påmelding kontakt oss på 72 41 33 90 eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bestill time

 

Følg oss på Facebook

Facebook logo